Update je liefdesleven

Update je liefdesleven door het laten stromen van je seksuele energie
In de zomer van 2016 gaf ik 4 weken lang in het ontbijtprogramma op zondag “Sunny Side Up” (http://rtl.nl/sunnysideup)  op RTL4 een kleine training over tantra met de titel “Update je liefdesleven”. In vier weken heb ik een groot publiek kennis laten maken met hoe je (weer) intiem contact met elkaar kunnen krijgen, hoe je je seksuele energie kunt laten stromen en hoe je je relatie kunt verdiepen. Door daadwerkelijk contact vanuit je hart. Niet zweverig. Maar gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en met concrete oefeningen.

Update je liefdesleven door daadwerkelijk contact vanuit je hartIk heb in de 4 afleveringen van het programma telkens een kort item gepresenteerd. In het eerste item heb ik iets gezegd over wat tantra is en wat tantra voor je relatie kan betekenen. Ademhaling en meditatie, belangrijke onderwerpen binnen tantra, stonden op het programma van de tweede aflevering. In het derde item heb ik iets gezegd over de bekkenbodemspieren, die een cruciale rol spelen in het laten stromen van je seksuele energie. In die aflevering liet ik ook wat oefeningen zien om deze spieren te trainen. In de vierde aflevering gaf ik je wat tips over hoe je je liefdesleven verder kunt updaten.

De uitzendingen van het programma Sunny Side Up, met daarin het nu al spraakmakende onderdeel “Update je liefdesleven”, begonnen telkens om 8.30 in de ochtend en werden de zaterdag erop herhaald om 12.30.