Sensuele sauna/massage avonden

Ongeveer één keer per maand organiseren wij een sensuele sauna-massage avond. Een warme, sensuele, romantische avond met rustige relaxte loungemuziek, heerlijke geuren en intense belevingen. In een sfeervolle, relaxte omgeving elkaar masseren, anderen ontmoeten. Er kan gelounged worden, een opgieting ervaren in sauna, even ontspannen in jacuzzi en gezellig praten en kennismaken met anderen in de grote hottub. Binnen in de gezellige, warme praktijkruimte is voldoende plek om met zijn tweeën of met meerderen te genieten van een al dan niet sensuele massage. Massage olie, kokosvet en allerlei massageattributen zijn aanwezig.Sauna
Er is geen programma, wel geven we een losse workshop als daar animo voor is. Dit kan de oneindige massage zijn, de meer handen massage, een zintuigenreis enz. Wij begeleiden het proces en staan garant voor een veilige setting, waarin mensen die dat willen hun grenzen kunnen onderzoeken. Erotisch getinte massage is prima wat ons betreft. Hou echter wel rekening met elkaar, iedereen moet zich op zijn gemak kunnen voelen.

Deze avond is voor (gelegenheids)stellen met een open mind die van verbinding houden. Of voor stellen die in een veilige setting hun horizon wat willen gaan verbreden.

We beginnen om 18.00 met een lekker drankje en een korte kennismaking waarbij we kort kijken waar ieders behoefte/grens ligt. In de loop van de avond serveren we wat warme en koude gerechten. De avond eindigt rond 23.00.
Handdoeken, badjas en slippers dienen zelf meegebracht te worden.

Het doel van deze avond is om in een respectvolle, veilige setting te leren om op ontspannen wijze te kunnen genieten van massage, sauna en van elkaar en te leren om beter in balans te komen met liefde en seksualiteit. Je werkt met je eigen partner, maar kan ook je wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld een vier-handenmassagemomentje, waar andere stellen wel of niet op in kunnen gaan. Jan en ik sturen bij waar nodig en waken ervoor zodat niemand over zijn of haar grenzen gaat. Natuurlijk willen we ook vragen beantwoorden en af en toe wat voordoen, maar we bieden geen erotische diensten aan. We begeleiden deze avond, maar maken er geen deel vanuit.

Kosten: zie prijslijst.

Heerlijke massages
Vier- handen massage

 

Share Button