Sensuele sauna/massage avonden

Ongeveer één keer per maand organiseren wij een sensuele sauna-massage avond. Hier kunnen maximaal acht stellen aan mee doen. Een warme, sensuele, romantische avond met rustige relaxte loungemuziek, heerlijke geuren en intense belevingen. In een knusse, sfeervolle, relaxte omgeving elkaar masseren, anderen ontmoeten. Er kan gelounged worden, genieten van onze sauna, even ontspannen in jacuzzi en gezellig praten en kennismaken met anderen in de grote hottub. Binnen in de gezellige, warme praktijkruimte is voldoende plek om met zijn tweeën of met meerderen te genieten van een al dan niet sensuele massage. Het is een intieme setting, je komt dan ook dichtbij andere stellen. Massage olie, kokosvet en allerlei massageattributen zijn aanwezig.Sauna
Er is geen programma, wel geven we een losse workshop als daar animo en ruimte voor is. Dit kan per avond verschillen. Dit kan de oneindige massage zijn, een meer handen massage enz. Wij begeleiden het proces zoveel mogelijk en staan garant voor een veilige setting, waarin mensen die dat willen hun grenzen kunnen onderzoeken. Erotisch getinte massage is prima wat ons betreft. Hou echter wel rekening met elkaar, iedereen moet zich op zijn gemak kunnen voelen.

Deze avond is voor (gelegenheids)stellen met een open mind die van verbinding houden. Of voor stellen die in een veilige setting hun horizon wat willen gaan verbreden. Het is een avond om te oefenen en ervaring op te doen. Willen jullie vooral veel kennis opdoen over tantra, dan is de cursus tantrisch masseren of de cursus intieme delen een aanrader.

We beginnen om 18.00 met een lekker drankje en een korte kennismaking waarbij we kort kijken waar ieders behoefte/grens ligt. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd met eigengemaakte soep met brood en allerlei lekkernijen. In de loop van de avond serveren we nog wat lekkers. De avond eindigt rond 23.00.
Handdoeken, badjas en slippers dienen zelf meegebracht te worden. Mocht dat vergeten worden is er wel reserve materiaal beschikbaar.

Het doel van deze avond is om in een respectvolle, veilige setting te leren om op ontspannen wijze te kunnen genieten van massage, sauna en van elkaar. Je werkt met je eigen partner, maar kan ook je wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld een vier-handenmassagemomentje, waar andere stellen wel of niet op in kunnen gaan. Je vult de avond zelf in, er is geen programma. We sturen bij waar nodig en letten zover mogelijk op zodat niemand over zijn of haar grenzen gaat. Natuurlijk willen we ook vragen beantwoorden en af en toe wat voordoen, maar we bieden geen erotische diensten aan. We begeleiden deze avond en maken soms deel uit van een workshopje of een massage.

Kosten: zie prijslijst.

4-handen massage voor een vrouw