Tantrische massage voor dames

Tantrische massage voor vrouwen

Massage met respect
Massage met respect

Al heel veel jaren versta de kunst om vrouwen sensueel te verwennen. Een vrouw is zo mooi, zo zacht, zo kwetsbaar en ook zo sterk. Respect en veiligheid staan verreweg bovenaan. Ik weet namelijk hoe makkelijk grenzen overschreden kunnen worden en dat is zeker niet het doel van tantra. Tantra beoogt je dichter bij jezelf te brengen, meer te kunnen ontspannen en voelen. Daarnaast is er helaas veel onkunde en taboes op het gebied van seksualiteit. Ik probeer een positieve bijdrage te leveren zodat je meer  en intenser kunt genieten van intimiteit.
Accepteer jezelf, het is goed zoals je bent, je bent prachtig! Sta jezelf toe om te genieten en te voelen binnen jouw grenzen en mogelijkheden.

Ik overleg of het in orde is dat we allebei ontkleed zijn. Ik overleg of je ook lijfelijk contact en wat body to body prettig vindt, net als dat ik eerst vraag of de intieme delen mee gemasseerd mogen worden voor ik ze aanraak. Er wordt alleen uitwendig gemasseerd. Ik ben heel voorzichtig en ben eerder te terughoudend bij vrouwen. Dat is omdat ik weet hoe kwetsbaar wij als vrouwen zijn.

Ik ben er zelf van jongs af aan bewust van dat ik bi-seksueel ben en heb altijd ook relaties met vrouwen gehad. Het is voor mij heel natuurlijk om een vrouw aan te raken en dat een vrouw mij aanraakt. Vrouwen die hun bi-seksualiteit willen onderzoeken zijn ook van harte welkom.
Als het intieme stuk voor jou echt een stap te ver is, kunnen we er toch een diepwerkende tantra massage van maken zonder de intieme delen erbij te betrekken. Ik geef dan vooral uitleg, oefeningen en adviezen voor thuis mee.
Mijn specialisatie is om een bijdrage te leveren zodat vrouwen thuis zonder angst en pijn vrijuit kunnen vrijen. Je behoeftes en grenzen aan kunnen geven is daarbij heel belangrijk. Ik maak contact, heb interesse in jou als persoon en vertel graag over dingen die voor jou van nut kunnen zijn. Ondertussen masseer ik je hele lichaam om zoveel mogelijk los en in beweging te krijgen.
Elke vrouw kan in principe ejaculeren. Dit ligt niet zozeer aan jouzelf maar meestal meer aan de techniek van de partner. Ik kan je uitleggen hoe je dat met je partner kan beleven en waar je dan op moet letten. Tantra heeft in principe geen doelen en ik werk dan ook niet doelgericht. Ontspanning en een stukje educatie is voor mij het belangrijkste.

De tantra massage kan gecombineerd worden met het gebruik van onze sauna (met opgieting) en of de jacuzzi. Ik ga dan mee en we douchen samen. Zo leer ik mensen beter kennen en ik mag graag filosoferen over allerhande zaken. Het masseren vindt alleen binnen in de praktijkruimte plaats.

Geheel geschoren wordt op prijs gesteld, het is niet verplicht.

Meer over tantra

Tijdsduur is ruim een uur.

Voor massage afspraken

Voor massage tijden

Tantra leert je geen erotiek
Het zegt alleen dat erotiek een bron van gelukzaligheid kan zijn

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit
Je moet niet in erotiek blijven steken, maar je kunt het gebruiken als springplank
Dat is wat tantra bedoelt, gebruik erotiek als uitgangspunt