Tantrische massage voor stellen

Verdiep en verfris je relatie

Eén van mijn/onze specialiteiten is het masseren van stellen. Bij deze massage staat de vrouw iets meer centraal. Het is uiterst belangrijk dat met name de vrouw zich op haar gemak voelt en er beslist geen grenzen overschreden worden. Vooraf wordt goed besproken wat ieders grenzen zijn zodat het een positieve ervaring wordt. In de praktijk blijkt meestal dat de man het meest gespannen is.

Jullie liggen naast elkaar op een speciaal daarvoor geschikte brede massagetafel. Ik begin met jullie ruggen te masseren, ik masseer jullie tegelijkertijd en soms om en om. Het kan zijn dat ik daarna aan hem ga vragen om mee te helpen haar te masseren en wellicht andersom. Elke massage verloopt weer anders, dat maakt het juist zo leuk. Jullie kunnen geheel aangeven wat jullie wensen en ideeën zijn. Binnen mijn eigen grenzen natuurlijk.
Het ene stel wil lekker rustig ontspannen, een ander stel wil vooral veel leren en andere koppels zoeken juist wat spanning door hun grenzen te verleggen. Veel mannen vinden het geweldig om naar een vrouw-vrouw schouwspel te kijken, ook vrouwen kunnen het prachtig vinden om hun partner te zien genieten.

Massage van een stel
Massage van een stel

Verleg je grenzen eens en creëer nieuwe spirit in je relatie.
Deze massage is uitstekend geschikt voor zowel onderzoekende stellen als voor ervaren stellen. Daarnaast is een stukje coaching mogelijk op gebieden waar jullie vastlopen of vragen over hebben.

Voor stellen neem ik ruim de tijd. Ook twee dames of twee heren zijn van harte welkom.
Hygiëne staat voorop, liefst intiem geschoren!

De tantra massage kan gecombineerd worden met het gebruik van onze sauna (met opgieting) en of de jacuzzi. Ik ga dan mee en we douchen samen. Zo leer ik mensen beter kennen en ik mag graag filosoferen over allerhande zaken. Het masseren vindt alleen binnen in de praktijkruimte plaats.

Tijdsduur ongeveer 1½ uur.

Ook hier geen Frans en Intiem. (Als jullie na afloop even samen willen zijn kan dat)

Meer over tantra

Voor massage afspraken

Voor massage tijden

Verlangen is niet zomaar de impuls die ons naar de slaapkamer brengt
het is de puls die ons in leven houdt.