Seksualiteitsspel

Open en eerlijk communiceren over seksualiteit.

SeksualiteitsspelWat vind jij nou echt lekker met vrijen? Waar droom je van? Waar zitten je pijnpunten rondom seks?

Kersverse stellen, maar ook stellen die al tientallen jaren bij elkaar zijn hebben vaak geen benul van de behoeften, wensen, fantasieën en ervaringen van de ander. Goede communicatie is belangrijk om elkaar (weer) te vinden en elkaar (opnieuw) te ontdekken.

Met dit spel creëer je openheid en eerlijkheid. Je gaat in gesprek over al het denkbare op seksueel gebied. Op de spelkaarten staan simpele trefwoorden en korte vragen die het meest intieme van jezelf en de ander in korte tijd kunnen blootleggen. Het spel kan ook gebruikt worden om met meerdere intieme vrienden te spelen om elkaar beter te leren kennen. Het geeft de mogelijkheid om op een verantwoorde manier je grenzen te gaan
verleggen. Zo kun je vrijer en op een dieper level intiem met elkaar zijn.

Na het spelen van dit spel zal je relatie niet meer hetzelfde zijn!

Algemene informatie

Seksualiteit is voor de meeste mensen een belangrijke basisbehoefte. De beleving van je seksuele relatie kan de kwaliteit van leven flink beïnvloeden. Voor veel mensen is het lastig om de behoeftes op seksueel gebied onder woorden te brengen. Dit seksualiteitsspel is voor iedereen die de behoefte voelt en bereid is om open, eerlijk en respectvol te communiceren over seksualiteit. Of het nu gaat om een prille liefde, een langdurige relatie, een onenightstand, een swingersdate of de relatie met je minnaar of minnares, dit spel maakt alles bespreekbaar.

Hoe kom ik aan het spel?

Bestel het Seksualiteitsspel via onze webshop: Seksualiteitsspel.