Rode tantra voor stellen bij DJOJ

Eendaagse cursus rode tantra voor stellen door Pure Nature Passion

Helene Baayen en Jan Tromp van Pure Nature Passion gaan op initiatief van DJOJ tweemaal een praktische cursus van één dag over tantra organiseren. Helen en Jan hebben een nuchtere en vooral praktische kijk op tantra. Makkelijk toepasbare tips en oefeningen kunnen een bijdrage leveren aan meer verbinding in je relatie en een intensere seksualiteit.

Helene is al 20 jaar actief op het gebied van massages en tantra. Daarnaast is ze geregistreerd fysiotherapeut. Van jongs af aan is Helene geïnteresseerd in de praktische ins-and-outs van seksualiteit en relaties. Haar genen uit haar ouderwijsfamilie komen goed van pas in het overdragen van haar kennis op anderen. Met haar humor en onbevangenheid weet ze moeilijke onderwerpen toegankelijk te maken. Helene is vooral geschoold in taoïstische seksuele oefeningen die in tegenstelling tot het oude tantra voor het gehele volk bedoeld waren. Dit ten behoeve van gezondheid en gezond oud worden. Seksualiteit is een belangrijke basisenergie, waar helaas veel mensen meer of minder ernstige beschadigingen oplopen. Tantra kan een bijdrage leveren aan herstel en verwerking van onprettige ervaringen hiervan. Tantra mag ook gewoon fijn en plezierig zijn, waarbij de gewone seks soms op een snelle hap kan lijken en komt tantra meer in de buurt van het eten in een sterrenrestaurant.

Deze dagen zijn alleen voor stellen en er wordt alleen met de eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gewerkt worden. Er vinden seksuele oefeningen plaats maar beslist geen intiem, geen inwendige handelingen en niet orgasme-gericht. Dit om een veilige en duidelijke setting te creëren. We besteden aandacht aan ademhaling, bekkenbodemspieren en natuurlijk doen wij onze zintuigenreis. We kleden de ruimte sfeervol aan op dezelfde manier zoals we dat ook op het tantra festival doen.

We hebben plek op 26 januari 2018. De dagen starten rond 12.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. De dag is inclusief koffie, thee en diner en tussendoor hapjes met fruit kazen etc.
Kosten zijn €150,00 per stel.