Nieuwsbrief november 2015 Pure Nature

 


Verdieping in liefde, relaties, intimiteit en seksualiteit.Pure Nature Passion, nieuwsbrief november 2015.

Nieuwsbrief Pure Nature Passion 

November 2015

Voor mensen die zich op een verantwoorde manier willen verdiepen op het gebied van relaties, tantra, intimiteit en seksualiteit.

Lieve mensen,

We zijn helemaal gelukkig met het feit dat we ons huis konden kopen dit jaar. Veel fijner om nu te klussen en dingen te vervangen. De plannen voor de verbouwing worden steeds duidelijker. De verbouwing van ons huis wordt ingezet medio maart 2016

Een veel grotere huiskamer, annex cursusruimte. Grotere behandelruimte met douche. Extra wc, grote badkamer met jacuzzi voor luxe arrangementen, twee douches en een stoomcabine. En een nieuwe entree. We hebben er heel veel zin in.

De rest van dit jaar zijn we vol gepland met allerlei verschillende cursussen en workshops. Nieuwe cursussen om in te springen op de wensen van onze enthousiaste deelnemers.

SeksualiteitsspelSeksualiteitsspel en intimiteitscoaching

Een super cadeau voor de feestdagen!
Ons seksualiteitsspel is binnen en de verkoop loopt goed. Het spel is een communicatiemiddel om seksualiteit binnen je relatie bespreekbaar te maken.
Ook als swingers of polyamoreus levende mensen kun je dit spel prachtig gebruiken om helder te krijgen wat jullie wel of niet willen op seksueel gebied. Je kunt het spel bij ons bestellen. Het past in de brievenbus. De prijs is €29.95 exclusief verzendkosten (€3.95). 
Ook gaan we samen met behulp van dit spellen stellen coachen op het gebied van hun intimiteit. Waar liggen jullie overeenkomsten, waar de verschillen, waar de wensen en dromen en vooral ook welke grenzen heeft ieder.

Op TV: “Je zal het maar zijn” van BNN.

Op 10 november 2015 waren wij te zien in het programma “Je zal het maar zijn” van BNN. De uitzending ging over het werk als sekswerker. Het was een een mooie uitzending over bewuste seksualiteit en tantra met bekenden uit het veld. Sophie Hilbrand heeft ons geïnterviewd over het werk dat wij doen als intimiteitscoaches. Ook kwamen in de uitzending de tantra gigolo Timo Jansen en sekszorgverlener Boann van der Zee aan bod.

Helene aan het werk, terwijl ze geïnterviewd wordt door Sophie Hilbrand.Klik op het plaatje om de uitzending te bekijken.

Nieuwe cursus: Spelen met het orgasme voor stellen

 

Zaterdag 28 november

Er is vraag naar een vervolg op de cursus intieme delen. Dat is de workshop over het orgasme geworden. De afgelopen maand hebben we ultramoderne speeltjes aangeschaft. Leuke dingen om naast de OM-meditatie, het squirten en de meer tantrische orgasmes uit te proberen bij deze cursus.Een cursus voor open-minded stellen die praktisch aan de slag willen en willen snuffelen aan andere orgastische ervaringen.

Cursus tantrisch masseren voor stellen

Zaterdag 16 januari

Een verwendag waar jullie veel gaan leren, ervaren en genieten. Veel tips en trucs voor thuis. De intieme delen worden niet echt meegenomen, wel is de groep ontkleed. Natuurlijk gaan jullie onze zintuigenreis ervaren. Met sauna en hottub.
Ook als privécursus voor 2 of meer stellen mogelijk, de dag wordt dan geheel op jullie wensen afgestemd.
http://www.purenature.nl/cursussen/

Cursus verdieping in de intieme delen voor stellen

Zaterdag 20 februari

Bij deze cursus worden juist ook de intieme delen betrokken. Massage van de intieme delen, tantrische orgasmes, jade ei,  do’s en don’ts over speeltjes en nog veel meer.
Dit is ook als privécursus voor minimaal 2 stellen mogelijk, de dag wordt dan geheel op jullie wensen afgestemd.
http://www.purenature.nl/cursussen/

Polyamorieborrel en “Pluk de liefde” feest

8 januari in Utrecht

In oktober was de eerste polyamorieborrel in Zwolle. In een relaxte setting elkaar ontmoeten, zonder programma. Het was een mooie goed bezochte avond. Er komt een vervolg.Op het Pluk de liefde feest gaan wij het ontmoetingsspel met jullie spelen. Eenvoudige vragen om elkaar snel een beetje te leren kennen en in gesprek te raken www.plukdeliefde.nl.
Meer informatie over polyamorie vind je op de site www.polyamorie.nl

Hottub

Sauna-massageavond voor stellen in Heerde, beleef onze nieuwe hottub!

Zaterdag 14 november, 5 december (met feest), 9 januari, 6 februari

In een relaxte omgeving kun je elkaar masseren, verwennen, anderen ontmoeten en ontspannen in onze gezellige sauna en hottub. “Slow in the flow” is ons motto.
Er is geen programma, wij begeleiden het proces zorgvuldig en staan garant voor een veilige setting waarin mensen hun grenzen kunnen onderzoeken. Intiem zijn is niet het doel van de avond, maar er is veel mogelijk als iedereen daar open voor staat. Respect en rekening houden met elkaar is een must.
Deze avonden worden druk bezocht, dus geef je op tijd op.

OM-meditatie (vrouwen en stellen)

Zondag 10 januari

Ingrid Scholte geeft bij ons de echte cursus OM-meditatie.

OM-meditatie is een sensuele meditatie techniek. Het is een precies omschreven oefening, die door heldere regels, veiligheid biedt. Wat voor zowel de man als de vrouw een intense ervaring geeft. Het gaat om aanwezig zijn zonder doel.

’s Middags de OM meditatie, daarna avond eten en ’s avonds sauna en hottub.

Ladies-night

Zaterdag 12 december

Alleen voor dames, een heerlijke verwenavond met een programma naar keuze. Gezamenlijk kunnen jullie een keuze maken uit dingen als massage, jade ei, OM-meditatie, yoni-massage, spelen met speeltjes, befles en nog veel meer.Met sauna en hottub.

SinterklaasfeestTantrisch sinterklaasfeest (stellen)

Zaterdag 5 december

Het heerlijk avondje vieren in Heerde. Vanaf 4 uur tot het avondeten workshops.  ‘S Avonds het idee van de sauna-avond. We gaan lootjes trekken en een verwennerij bedenken voor diegene die je getrokken hebt. Elkaar masseren, sauna, hottub en wie weet komt zwarte Piet nog langs!

Verwenavonden in Heerde

Deze hele avond staat in het teken van jullie als stel. Een lekker bubbeltje bij aankomst, een goed gesprek om het ijs te breken. Geheel afgestemd op jullie wensen. Een tantrische massage van Jan en Helene en daarna met wat lekkers in de sauna. Na dit alles nog even loungen en napraten.

Deze avond kan uitgebreid worden met een romantisch diner door Jan zelf bereid.
http://www.purenature.nl/verwenavond-voor-stellen/

Vier-handenmassage

Jan en Helene geven samen vier- handenmassages aan vrouwen, mannen en stellen. Een unieke ervaring die intense ontspanning kan geven. Boek op tijd!
http://www.purenature.nl/vier-handen-massage/

Kamasutrabeurs

29 t/m 31 januari staan we natuurlijk weer op de Kamasutrabeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Wederom met een dubbele massageruimte waar we ook stellen uitgebreid kunnen masseren.
www.kamasutrabeurs.nl

Contact

We staan op Linkedin en Facebook onder Helene Baayen en Jan Tromp.

Op de swingerssite SDC zijn we te vinden onder de naam Purenature. www.sdc.com

Meer informatie over onze activiteiten staat op: www.purenature.nl

Ons mailadres is: info@purenature.nl

Voor meer informatie kun je ook bellen naar: 06-27163752.

Liefs,Helene en Jan.

Copyright © , Alle rechten voorbehouden