Intimiteitscoaching

Intimiteits- en seksualiteitscoaching

Chinese caligrafie

Vanuit mijn werk als erotisch- en tantrisch masseuse merkte ik dat het coachend werken met mensen mij de meeste vervulling geeft. Bijna iedereen loopt wel eens vast in zijn of haar relatie en of in zijn of haar seksualiteit. Je seksleven is vaak een mooie spiegel van je relatie. Is het bruisend of totaal verstild en vastgelopen? Durf je alles te bespreken samen of worstel je met geheimen en dubbele agenda’s?
Tijdens de massages die ik geef, ben ik bijna altijd ook coachend bezig. Voor mensen die geen behoefte hebben aan een massage of fysiek contact, werk ik nu ook hands-off. Gesprekstherapie om te helpen jouw/jullie intimiteit en seksualiteit optimaal te kunnen laten stromen.
Ik heb een communicatiespel door middel van kaarten met trefwoorden ontwikkeld. In een kort tijdsbestek brengt dit jullie relatie en seksleven letterlijk in kaart. Een unieke methode die vraagt om openheid en vertrouwen. Voor mensen die echt aan de gang willen met hun leven.
Je kunt in je eentje voor deze coaching komen, maar ook als stel. Voor vrijgezellen die graag een relatie willen kan dit spel een mooie tool zijn om helder te krijgen wat voor jou echt belangrijk is op seksueel gebied. Het maakt niet uit of je al tientallen jaren bij elkaar bent of elkaar nog maar net kent.
Het spel kan op een heel aantal manieren ingezet worden. Van mild tot pittig. Van verkennend tot diep openhartig. Ik zorg voor een veilige, respectvolle setting vanuit het gedachtegoed van geweldloze communicatie.

De grootste gevechten in het leven worden gevoerd
in de stille kamers van de ziel.

David O. McKay 

prijzen

Share Button