Massages

Massagemogelijkheden

Weerribben 2013

Op deze pagina kunt u in het kort iets lezen over de diverse mogelijkheden die ik bied en over het doel van de behandelingen.
Alle massages vinden plaats op een ruime, brede, comfortabele massagetafel.

Alle producten waarmee ik werk zijn 100% natuurlijk, hypoallergeen en dierproefvrij. Ze worden persoonlijk op u afgestemd, van geurloos tot mengingen met diverse etherische oliën. De absoluut geurloze basisolie bestaat uit pure amandelolie die de huid voedt en kalmeert. Ik masseer met warme olie. Deze olie trekt helemaal in de huid. Massage is ook zonder olie mogelijk. Mijn behandelingen worden afgestemd op uw wensen en of lichamelijke klachten. Ik ga uit van wederzijds respect.

Tantrische massage

De tantrische massage is de enige sensueel getinte massage op Oosterse filosofie gebaseerd.
Minimale leeftijd 18 jaar.

Sportmassage

Krachtige massage voor sporters en mensen met lichamelijke klachten. Ook voor mensen die een stevige massage prefereren.

Ontspanningsmassage

Zachtere massage gericht op ontspanning en het verminderen van stress.

Vier-handen massage

Massage samen met mijn vriendin of met mijn partner Jan. Extra diepe ontspanning, omdat de hersenen het niet meer exact kunnen volgen.

Verwenavond stellen

Een romantische, tantrische verwennerij voor twee! Een tantrische massage in combinatie met sauna, honing inwrijving of scrubben. Eventueel met gebruik van hottub en diner.

Jans massage

Jan geeft ontspanningsmassages, pitjit massage en tantrische massages.

Weerribben 2013
Weerribben 2013

Tao healing

Op Chinese geneeswijzen gebaseerde therapie. Door middel van lichaamswerk, complementaire intervisies en reguliere kennis een gezonde balans (her)vinden bij uiteenlopende klachten. Voor op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties.

Voor massage afspraken

Voor massage tijden

Wie ‘doet’, maakt fouten
Maar niet de grootste fout: niets doen

Benjamin Franklin