Ladies’ night voor groepen (op aanvraag)

tantra damesLadies’ night

Deze avond verzorg ik op aanvraag en is alleen voor een groep van minimaal 8 dames. Een leuk idee bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest. Of een verrassing voor de verjaardag van een vriendin. Of zomaar omdat je met een aantal vriendinnen is leuks en toch leerzaams wilt doen. Het maakt niet uit of je single, lesbisch, bi(schierig), of wat dan ook bent. Het is een heerlijke intieme verwenavond vanaf 19:00 tot 24:00 uur. Deze avond is met workshops, sauna, jacuzzi, hottub, drinken en lekkere hapjes.

Het contact tussen vrouwen gaat doorgaans heel natuurlijk. Van oudsher zijn het de vrouwen die intieme dingen met elkaar delen zoals seksualiteit, bevallingen, relatieproblemen enz. Als vrouw begrijp je makkelijker dan een man wat een vrouw lekker vindt of nodig heeft. Op deze avond kom je in contact met elkaar, maar vooral ook met jezelf.

In een veilige setting gaan we aan het werk met tantra en intimiteit. Afhankelijk van de wensen van de groep stellen we de workshops samen. De ene keer zal het erotischer zijn dan de andere keer, we houden namelijk goed rekening met elkaars grenzen.

We kunnen oefenen met jade eieren, de bekkenbodemspieren, borstmassage/ borstgezondheid, massage, taoistisch voorspel enz.  Ik hoop je kennis en plezier op het gebied van seksualiteit te vergroten. Het is geen probleem als je niet bi bent of als je seksuele blokkades hebt. We gaan wel uit de kleren. Wil je je biseksualiteit onderzoeken, dan kan dat ook op deze avond.

Kosten: zie prijslijst.