Hoe gaat het in zijn werk?

Oorschelp met wierrook
Oorschelp met wierrook

Wanneer je bij mij komt, zal ik of mogelijk iemand anders je vriendelijk binnenlaten. Je krijgt daarna iets naar wens te drinken; er is altijd verse koffie!
Hierna neem ik je mee naar mijn massagepraktijk. Zowel vooraf als achteraf kunt je je opfrissen in de ruime douche. Het mooiste is als je je van te voren thuis opfrist. Dan blijft er meer tijd voor de massage over.
Wij wonen in een rustig, leuk wijkje aan een doodlopend zandweggetje aan de rand van Wapenveld eigenlijk in het Zwolse bos. Er is absoluut voldoende privacy. Parkeren kan ruimschoots op de parkeerplaats op ons eigen terrein.

De behandelingen zijn gebaseerd op een holistische, complementaire, integrale aanpak. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik problemen rond het bewegingsapparaat altijd meenemen. Mijn TCM (Traditional Chinese Medicine) achtergrond geeft extra mogelijkheden om alles met elkaar in verbinding te brengen en vanuit de vijf-elementen verheldering te creëren. Daarnaast geef ik ook een stukje coaching, counseling en lifestyle begeleiding. Voeding en lichaamsbeweging vind ik belangrijke aandachtspunten.
Ontspanning is het hoofdthema en ik stem de massage geheel af op jou. Het betreft dus nooit een standaardprogramma.

Jan en ikzelf staan garant voor discretie, oprechtheid, verbinding vanuit ons hart. Vragen, ook na afloop, beantwoorden we graag.

Mijn behandelingen vinden plaats in een enigszins oosters ingerichte, warme, zonnige, gezellige en sfeervolle ruimte. De massage vindt plaats op een comfortabele, grote, 140 brede, verwarmde en stevige massagetafel. Ik heb de keus uit vele soorten schitterende muziek, van stimulerend tot uiterst ontspannend. Natuurlijke plantaardige oliën en natuurlijke wierook geven nog een extra dimensie aan het geheel.

Eenzaamheid is de afwezigheid van de ander
Alleen zijn is de aanwezigheid van jezelf

Osho