Sauna/massage avond

Datum/Tijd
zaterdag 3 juni 2017
16:00 - 22:00


Datum/Tijd
zaterdag 3 juni 2017
16:00 - 22:00


Ongeveer één keer per maand organiseren wij een sensuele sauna-massage avond. Hier kunnen maximaal acht stellen aan mee doen. Een warme, sensuele, romantische avond met rustige relaxte loungemuziek, heerlijke geuren en intense belevingen. In een knusse, sfeervolle, relaxte omgeving elkaar masseren, anderen ontmoeten. Er kan gelounged worden, genieten van onze sauna, even ontspannen in jacuzzi en gezellig praten en kennismaken met anderen in de grote hottub. Binnen in de gezellige, warme praktijkruimte is voldoende plek om met zijn tweeën of met meerderen te genieten van een al dan niet sensuele massage. Het is een intieme setting, je komt dan ook dichtbij andere stellen. Massage olie, kokosvet en allerlei massageattributen zijn aanwezig.Sauna
Er is geen programma, wel geven we een losse workshop als daar animo en ruimte voor is. Dit kan per avond verschillen. Dit kan de oneindige massage zijn, een meer handen massage enz. Wij begeleiden het proces zoveel mogelijk en staan garant voor een veilige setting, waarin mensen die dat willen hun grenzen kunnen onderzoeken. Erotisch getinte massage is prima wat ons betreft. Hou echter wel rekening met elkaar, iedereen moet zich op zijn gemak kunnen voelen.

Deze avond is voor (gelegenheids)stellen met een open mind die van verbinding houden. Of voor stellen die in een veilige setting hun horizon wat willen gaan verbreden. Het is een avond om te oefenen en ervaring op te doen. Willen jullie vooral veel kennis opdoen over tantra, dan is de cursus tantrisch masseren of de cursus intieme delen een aanrader.

We beginnen om 18.00 met een lekker drankje en een korte kennismaking waarbij we kort kijken waar ieders behoefte/grens ligt. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd met eigengemaakte soep met brood en allerlei lekkernijen. In de loop van de avond serveren we nog wat lekkers. De avond eindigt rond 23.00.
Handdoeken, badjas en slippers dienen zelf meegebracht te worden. Mocht dat vergeten worden is er wel reserve materiaal beschikbaar.

Het doel van deze avond is om in een respectvolle, veilige setting te leren om op ontspannen wijze te kunnen genieten van massage, sauna en van elkaar. Je werkt met je eigen partner, maar kan ook je wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld een vier-handenmassagemomentje, waar andere stellen wel of niet op in kunnen gaan. Je vult de avond zelf in, er is geen programma. We sturen bij waar nodig en letten zover mogelijk op zodat niemand over zijn of haar grenzen gaat. Natuurlijk willen we ook vragen beantwoorden en af en toe wat voordoen, maar we bieden geen erotische diensten aan. We begeleiden deze avond en maken soms deel uit van een workshopje of een massage.

Kosten: zie prijslijst.

4-handen massage voor een vrouw







Nee, je bent nooit te oud. Mijn oudste cliënt was 94.

Jazeker, de tantrische massage is erotisch getint. (kijk op tantra massage)

De prostaat masseer ik alleen via uitwendig.

Het beste kun je een dag of 4 van te voren afspreken. Soms zit ik al een week van te voren volgeboekt.
Op het laatste nippertje afspreken zal alleen lukken als er net een afmelding is.

Alleen ikzelf (Helene) en mijn partner Jan masseren.

Jazeker, geef dit wel even van te voren aan svp.

Als je gezond bent is dat geen enkel probleem. Ik heb mensen tot een paar dagen voor de bevalling nog gemasseerd. Als je niet op de buik kan liggen zoeken we daar een oplossing voor.

Nee, zolang je maar op de massagetafel kunt komen. De praktijk is rolstoel toegankelijk.

Ja hoor, geen enkel probleem.

Nee, dan kun je beter naar een privehuis of iets dergelijks gaan. Ik ben puur gericht op de ander en niet bezig met mijzelf. Ik wil ook niet dat er aan mijn intieme delen gezeten wordt.

Dat hangt er heel erg vanaf hoe het komt dat je nooit een orgasme gehad hebt. Bij vrouwen zie ik nog wel eens een gemist orgasme. Daarnaast zijn er hele goede speeltjes waardoor een aantal mensen toch een orgasme kan krijgen.

Nee, mijn massagetafel gaat tot 1000 kilo en mij maakt het niet uit.

Dit lukt niet altijd. De cliënt moet heel ontspannen zijn en diep kunnen ademen met de buik. Vaak lukt het wel of deels.

Dan kun je misschien beter ergens anders heen gaan, want ik ben van de meer intense massages.

Nee, ik wil beslist een (werkend) telefoonnummer van de cliënt hebben.

Nee, ik werk niet inwendig. Wel kan ik je eventuele partner hier tips voor geven.

Ik kan zeker de theorie uitleggen, of het gaat lukken hangt ook van je handigheid en aanvoelend vermogen.

Het is echt belangrijk dat ze daar voor openstaat. Als je het niet zeker weet, zou ik het toch eerst met haar overleggen.

Alleen bij de tantra massage is een handmatig hoogtepunt mogelijk.

Nee, ik werk minimaal een uur om goed contact en verbinding met mijn cliënten te kunnen maken.

Nee, zodra er erotiek in het spel is, is het een tantra massage met de bijbehorende prijzen.

Dat is geen enkel probleem. Er zijn ook mensen die geen orgasme willen. Geef dit even aan, dan hou ik daar rekening mee.

Nee, dat is absoluut niet erg. Bij de tantra massage is dat doorgaans een logisch gevolg. Bij een sport of ontspannings massage is het ook niet erg maar zal ik het volledig negeren.

Dat is geen enkel probleem. Mensen met een huidaandoening zijn gewoon welkom, mits het niet iets besmettelijks is.

Dat is helemaal niet erg. Ik zal kijken wat er mogelijk is en tips en adviezen geven om de erectie waar mogelijk te verbeteren. Zonder erectie is een orgasme doorgaans ook prima mogelijk. Een erectie is eigenlijk vooral voor penetratie belangrijk.

Nee, dat is helemaal niet erg. Bijna altijd valt daar juist iets aan te doen.

Nee, deze zijn alleen voor stellen. Een dame alleen die we kennen kan soms wel meedoen.

Jazeker, er is een ruime douche aanwezig.

Jazeker, de bus uit Zwolle of Apeldoorn stopt ter hoogte van mijn praktijk.

Nee, je kunt niet pinnen bij mij. Graag contant betalen.

In overleg is dat mogelijk. Er moet wel een klik zijn.

In overleg en op een respectvolle manier is het toegestaan om mij ook aan te raken. Echter niet mijn tepels en intieme delen.

Ja hoor, dat is helemaal prima en kost niets extra.

Je moet echt afspreken. Ik vind het heel erg vervelend als mensen zomaar op de stoep staan.

Vanaf 21 jaar.

Dit geef ik pas als mensen een serieuze afspraak gemaakt hebben.

Nee, er zijn beslist geen andere seksuele handelingen zoals oraal of intiem mogelijk.