Mannen

Wat is er aan de hand met de mannen op deze aardkloot?
Een mannelijk exemplaar wilde vrienden met me worden op Facebook. Prima. Krijg ik een privéberichtje. Ik vraag of ik hem ken. Hij had mij op televisie gezien. Ok, so far, so good. Na drie zinnen geeft hij aan seks met me te willen. Sorry? Wegwezen dus.
Vandaag neem ik per ongeluk een geblokkeerd nummer op. Met Mo, een buitenlands hijgerig accent, ik wil met je neuken. Tegen mijn gewoonte in heb ik hem verrot gescholden en toen pas de verbinding verbroken.
Nee mannen, als je als vrouw aan swingen doet ben je geen hapklare brok voor elke wanhopige man. Nee mannen, als je jezelf polyamoreus noemt betekent dat niet dat ik zo met je het bed in duik. Nee mannen, als je met tantra bezig bent wel het niet zeggen dat ik een seksbeest bent punt!
En ja, ik hou van seks en van liefde en van spiritualiteit. Jan en ik vrijen elke dag en als ik behoefte heb aan iemand anders, dan moet dat zonder meer een wel opgevoed, beschaafd, respectvol en betrouwbaar persoon wezen. En vervolgens moet het ook nog klikken, goed ruiken, proeven enz. En ik zoek die man zelf wel uit hoor. Die vraagt wordt overgeslagen…
Één op de vier vrouwen voelt zich misbruikt, één op de acht mannen en dan zeker als man roepen dat de slachtoffers het zelf uitgelokt hadden.
In een parenclub kan ik er super sexy bij lopen zonder dat iemand ongevraagd aan me zit. Laat staan dat iemand zegt, ik wil met je neuken. Daar voel ik me veilig, als vrouw en als mens. Vrijen ontstaat daar vanzelf als de flow er is.
Mannen, ga alsjeblieft eens leren hoe je met een vrouw om hoort te gaan. Kijk eens in de spiegel, ben jij echt respectvol naar vrouwen? Zo ja, voel je dan vooral niet aangesproken.
Zo, dat lucht op!