Liefde en familie

Het was heerlijk mijn vriend weer te zien. Als vanouds in zijn armen, zo vertrouwd. Als we samen zijn is het altijd goed. Fijn met zijn drieën wat gegeten daarna. Wat een geschenk toch dat dit er mag zijn. Het contact loopt nog steeds goed en ik verlang weer naar een lange intense nacht met zijn drieën met alle tijd, liefde en aandacht voor elkaar.
Ondertussen heb ik mijzelf ondergedompeld in de soap die familie heet. Jan en ik hebben een heel fijn weekeind in Zuid Duitsland bij mijn oudste broer gehad. Sinds mijn 19de heb ik nauwelijks meer contact met hem gehad. Op mijn 14de hebben hij en zijn vrouw daadwerkelijk mijn leven gered door me uit huis te halen. Ik heb een jaar bij hun gewoond, een goddelijk jaar. Dat gevoel van dankbaarheid zit eindeloos diep in me. Het voelde weer helemaal thuis. Ze wonen in een kunstwerk van een huis, bijna een kasteeltje. En zij vonden het ook fijn, we houden contact is ons voornemen.
De grootste stap was om naar mijn vader te gaan. Mijn vader is van 1934 en volkomen bij de tijd. Hij heeft een nieuwe, hele lieve vriendin van tien jaar jonger en hij was heel welwillend mijn vragen voor mijn autobiografie te beantwoorden. Rillingen liepen over mijn rug bij de verhalen over de jappenkampen, familietoestanden en de ellende met mijn psychiatrische moeder. Wonderwel hoe ik daar uit gekomen ben. Mijn intelligentie, humor en de liefde van mijn broers, en een aantal ooms en tantes hebben mij enorm geholpen. Toch maakt hij nog een paar opmerkingen die me intens pijn deden. Hij heeft mijn worsteling nooit gezien destijds. Te druk met zelf overleven. Allerlei familieperikelen komen boven water waar mijn hoofd van duizelt. Dingen waar ik me echt nooit druk om zou maken, maar het is niet anders helaas.
Verder ben ik druk aan het schrijven. Het spel over seksualiteit is zo goed als klaar. Maandag het eerste gesprek met een uitgever. Spannend. De boeken vorderen langzaam maar zeker. De research kost enorm veel tijd.
Het overnemen van de site polyamorie.nl en de PAM site door de stichting Polyamorie Nederland is in volle gang. De nieuwe website is in de maak en de eerste activiteiten staan op de rol. Het is een vruchtbare tijd.