Fifty shades of grey

Met een kleine 20 open minded mensen zijn Jan en ik gisteravond naar de uitverkochte film van Vijftig tinten grijs geweest.
De boeken vond ik uiterst matig. Waar de eerste seksscène tijdens het lezen van het boek nog een kleine rilling in mijn onderbuik gaf, knapte ik totaal af op de rest vanwege de ongeloofwaardigheid. Begin 2twintig, nog maagd, nooit gemasturbeerd en dan bij de ontmaagding op alleen penetratie een daverend orgasme beleven. Ik schat deze kans op ongeveer 0,00001 procent.
De verhaallijn in het boek vond ik nog wel geinig. Er had veel meer uit de personages gehaald kunnen worden, maar ik wilde toch wel weten hoe het afliep en heb alle drie de delen rap uitgelezen.
De beelden in de film zijn echt prachtig. Van de hoofdpersoon Christian krijg ik geen nat broekje, maar Anastasia mag zo mee naar huis. Slank, kleine borsten zonder opvulsels. De hoeveelheid schaamhaar vonden we erg prehistorisch overkomen, maar ja, ze lopen nu eenmaal achter in Amerika.
De film maakte echt indruk op me. Natuurlijk praten Jan en ik door over het BDSM stuk. Jan heeft er nul ervaring mee, ik een beetje. Als kind speelde ik graag dekhengstje en merrietje. De oerkracht en energie waarmee een hengst op een merrie aanstormt vind ik grandioos. Zo wil ik wel door een man genomen worden. Aan mijn haar over het aanrecht gevouwen worden, niks voorspel, huppekee. Maar alleen als ik het sein geef dat ik er klaar voor ben! Een speelse tik over de billen van een geliefde mag ook nog wel, maar geen pijn svp, dan haak ik af. In de film voelde ik de woede in me opkomen toen hij haar zes keiharde klappen gaf. Ik was een jaar of 6 a 7 toen ik enthousiast iets aan mijn vader wilde laten zien en per ongeluk een lamp omstootte. ‘Morgen krijg je een pak slaag’, sprak hij ijzig.
De langste dag van mijn leven. Ik wist wat er komen ging. De houten pantoffel. Toen hij de volgende dag thuis kwam ging ik naar hem toe. ‘Doe nu maar vader’, dan was ik er vanaf. Broek naar beneden en vijftig harde klappen. Zo hard dat ik dagen nauwelijks kon zitten. Nooit heb ik meer vol enthousiast gedaan bij mijn ouders en ik heb ook nooit meer straf gehad sinds die dag. Ik keek wel uit.
Ik had wel in de film willen springen om Christiaan zelf aanpakken toen hij haar sloeg.
Bij mijn BDSM ervaringen werd ik alles behalve opgewonden. Ik heb niks met al dat lak en leer. En die paardrijzweepjes heb ik zat staan op stal. Na afloop van de sessie vroeg ik: ‘wanneer begint de seks?’
Ik loop het liefst in mijn blote kont in de zon, geen gedoe met allerlei kleding en duistere kelders.
Bondage vind ik wel leuk en ook mooi om te zien, maar ook dan graag bloot en in een warm mediterraans zonnetje. Het katoenen touw wat sensueel over je huid glijdt bij het knopen, ja, dat ga ik toch binnenkort met Janneman maar eens doen.
Mooie film, hij blijft nazoemen. Prachtige beelden voor een fotosessie. En eerlijk gezegd ben ik er toch ook wel een beetje opgewonden van geworden…