Aqua tantra avonden

Ongeveer één keer per kwartaal organiseren wij een sensuele aqua tantra avond. Hier kunnen maximaal acht stellen aan mee doen. Een warme, sensuele, romantische avond met rustige relaxte loungemuziek, heerlijke geuren en intense belevingen in het water. Sauna

We beginnen om 18.00 met een lekker drankje en een korte kennismaking waarbij we kort kijken waar ieders behoefte/grens ligt. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd met eigengemaakte soep met brood en allerlei lekkernijen. In de loop van de avond serveren we nog wat lekkers. De avond eindigt rond 23.00.
Handdoeken, badjas en slippers dienen zelf meegebracht te worden. Mocht dat vergeten worden is er wel reserve materiaal beschikbaar.

Het doel van deze avond is om in een respectvolle, veilige setting te leren om op ontspannen wijze te kunnen genieten van massage, water en van elkaar. Je vult de avond zelf in, er is geen programma. Jan en ik sturen bij waar nodig en letten zover mogelijk op zodat niemand over zijn of haar grenzen gaat. Natuurlijk willen we ook vragen beantwoorden en af en toe wat voordoen, maar we bieden geen erotische diensten aan. We begeleiden deze avond en maken soms deel uit van een workshopje of een massage.

Kosten: zie prijslijst.

Heerlijke massages
Vier- handen massage