Aqua tantra avonden

Ongeveer één keer per kwartaal organiseren wij een unieke sensuele aqua tantra avond in het zwembad in Wapenveld. Hier kunnen ongeveer 15 stellen aan mee doen. Deze avond is een verwarmende, verbindende, sensuele, avond met heerlijk Ibiza loungemuziek. Drijvend in het warme water kan je helemaal ontspannen en genieten van de respectvolle aanrakingen.

We beginnen om 19.00 met een lekker drankje, een kom soep en een korte kennismaking waarbij de spelregels uitgelegd worden.
Gedurende de avond zijn er wisselende oefeningen, met drijvers, op matten en als hoogtepunt natuurlijk de glijbaan. De gehele avond is bloot, er zijn geen camera’s. Deze avond wordt als groep beleefd, je werkt dus met iedereen soms in kleine groepjes soms met de hele groep. Seks is niet toegestaan, enige erotiek (zonder hoogtepunt) is ok mist met duidelijke consensus van de betreffende persoon.
Van te voren inlezen over the wheel of consent is wenselijk.
In de pauzes kan gebruik gemaakt worden van de bubbels, waterval en de glijbaan.
De avond eindigt rond 23.00.
Handdoeken, badjas en slippers dienen zelf meegebracht te worden.

Het doel van deze avond is om in een respectvolle, veilige setting op ontspannen wijze te kunnen genieten van aanraking, het warme water en van elkaar. Een ideale avond om gelijkgestemde te leren kennen.

Let op, je kunt je een paar dagen high voelen na deze intense avond!

Kosten: zie prijslijst.