Tantrische massage voor mannen

Werkwijze

De tantrische massage is een (h)eerlijke totaalmassage!

De tantrische massage is voor mensen vanaf 21 jaar. Juist ook ouderen zijn van harte welkom. Leeftijd maakt mij totaal niet uit.
Wat ik van veel mensen hoor is dat ze het jammer vinden dat het stukje intieme delen bij een ‘normale’ massage wordt overgeslagen. Bij mijn tantra massage worden de intieme delen gelijkwaardig mee gemasseerd. Deze massage wordt volkomen op de persoon in kwestie afgestemd. Dat betekent dat elke massage weer anders verloopt.

De praktijk heeft een aparte toegang met wachtruimte. Je wordt opgehaald en krijgt naar wens wat te drinken. Er wordt altijd overlegd of het ok is dat beiden geheel ontkleed zijn. Dat heeft wel mijn voorkeur maar is zeker niet verplicht. Er is een prachtige ruime douche, opfrissen van te voren is dus mogelijk.

Je begint met op je buik te liggen op mijn verwarmde 1.40 m. brede hydraulische massagetafel. Dit kan met en zonder kussen of met het hoofd in een gat in de tafel. Meestal start ik met het masseren van de rug. De natuurlijke olie is geurloos, tenzij je anders wenst. Ik start meestal met bindweefseltechnieken en mobiliseer de wervelkolom om de energie optimaal te kunnen laten stromen. Van daaruit heb ik genoeg aanknopingspunten voor de verdere massage. Soms meer stevig, soms wat zachter, afhankelijk van wat nodig is.
Ik ben fysiotherapeut en heb vele massageopleidingen gevolgd. Ik heb dus een ruime keus uit technieken en werkwijzen om jouw lijf optimaal te stimuleren en alles goed te laten stromen. Soms werk ik meer regulier, bijvoorbeeld met de bekkenbodemspieren, soms meer vanuit de chakra’s en vaak vanuit de vijf elementen van de traditionele Chinese geneeswijzen. Het zal een combinatie zijn van sportmassagetechnieken, Ayurvedische- en Thaise methoden.

Ik hou ervan om veel fysiek contact te maken. Body to body is een mooie manier om lichamelijk te zijn. Ik mag graag op of even tegen iemand aan liggen, ik check wel of dit ok is voor jou.
Als er een hulpvraag of een blokkade is, op welk gebied dan ook, lichamelijk en of geestelijk, kunnen we hier zeker ook mee aan de slag. Ook voor de meer ontspannende sensueel getinte massage kun je bij mij terecht. Al zal ik het niet nalaten te proberen diepe verbinding te maken en een unieke ervaring te creëren. Ik hou van diepgang en vervloeien.
Een hoogtepunt (handmatig) vind ik altijd weer inspirerend. Liefst op de meer tantrische manier, maar op zijn minst veel intenser dan je gewend bent. Het hangt helemaal  af van waar jij voor openstaat. Het is jouw feestje, hou svp wel rekening met mijn grenzen.
Als je omgedraaid bent en op je rug ligt, ga ik kijken hoe je ademt. Zijn je kaken ontspannen en kun je echt contact met je geslachtsorganen maken. Technieken uit de Tao of Love uit het oude China zet ik in om jouw seksuele energie in beweging te krijgen. Opwinding op een dieper niveau dan dat jij gewend bent. Ik raak je hele lichaam aan.
Een tantrisch hoogtepunt is een heftig orgasme zonder ejaculatie. Maar ook een ‘normaal’ orgasme zal waarschijnlijk dieper en intenser zijn dan normaal. We gaan kijken wat bij jou past. Misschien kom je wel te snel klaar naar je zin, ook dat valt te leren. Mijn specialiteit is coaching om erectiestoornissen en te vroeg klaarkomen, waar mogelijk te verhelpen.
Ik geef je adviezen en huiswerkoefeningen mee voor thuis. Evenals tips voor je relatie mocht je daar vragen over hebben.
Ik werk beslist niet zweverig. Alles wat ik zeg of doe kan ik min of meer wetenschappelijk onderbouwen. Op seksueel gebied is voor mij niets onbespreekbaar. Zolang het geen strafbare zaken zijn, kijk ik echt nergens van op. Ik denk graag mee als je ergens in vastloopt of er meer over wil weten.

Shakti en ShivaIn overleg kun je mij ook masseren, maar niet de intieme delen en ook niet mijn tepels. Ik geef graag aanwijzingen zodat je er echt wat van kunt leren.

Tijdens de massage mag je mij gerust aanraken. Vraag dat wel eerst even s.v.p. Ook hier geldt weer, niet de intieme delen. Borsten zacht aanraken is prima, maar beslist niet mijn tepels. Ik ben op jou gericht en niet op mijzelf. Op dat gebied kan ik nu eenmaal niet twee dingen tegelijk doen. Ik vind mijn werk fantastisch, dat wil ik ook graag zo houden. Ik ben heel open over mijn eigen seksualiteit en ik beantwoord met alle plezier al je vragen.

In de loop der tijden ben ik erachter gekomen dat ik een unieke visie op tantra heb. Nuchter, doeltreffend, een vleugje spiritualiteit, praktische oefeningen en snel resultaat. Ik heb weinig tot geen issues op seksueel gebied. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat regelmatig een orgasme beleven (lees minimaal vier keer per week) zeer belangrijk is voor je gezondheid. Alleen al voor de man om je prostaat gezond te houden blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Er zijn echter meer manieren dan je misschien tot nu toe weet. Mensen iets nieuws leren en laten ervaren vind ik geweldig.

Respecteer alsjeblieft mijn grenzen. Ik doe geen Frans of intiem en vind het ook niet prettig als daar om gevraagd wordt. Nee is nee!

 

Share Button