Tantrische massage voor mannen

Werkwijze

De tantrische massage is een (h)eerlijke totaalmassage!

De tantrische massage is voor mensen vanaf 21 jaar. Juist ook ouderen zijn van harte welkom. Leeftijd maakt mij totaal niet uit.
Deze massage wordt volkomen op de persoon in kwestie afgestemd. Dat betekent dat elke massage weer anders verloopt.

De Weerribben
Bij binnenkomst krijg je wat naar wens iets te drinken. We gaan zo snel mogelijk naar boven om de tijd optimaal te benutten.
Boven kleden we ons allebei uit, tenzij je dat niet wilt. Dat is allemaal bespreekbaar. Ik ben naturist, dus bloot zijn is voor mij heel natuurlijk en prettig. Je kunt je eventueel nog wat opfrissen, maar het mooiste is als je schoon aankomt.
Je begint met op je buik te liggen op mijn verwarmde 1.40 m. brede hydraulische massagetafel. Meestal start ik met het masseren van de rug. De natuurlijke olie is geurloos, tenzij je anders wenst. Ik werk met bindweefseltechnieken en mobiliseer de wervelkolom om de energie optimaal te kunnen laten stromen. Van daaruit heb ik genoeg aanknopingspunten voor de verdere massage. Soms meer stevig, soms wat zachter, afhankelijk van wat nodig is.
Ik ben fysiotherapeut en heb vele massageopleidingen gevolgd. Ik heb dus een ruime keus uit technieken en werkwijzen om jouw lijf optimaal te stimuleren en alles goed te laten stromen. Soms werk ik meer regulier, bijvoorbeeld met de bekkenbodemspieren, soms meer vanuit de chakra’s en vaak vanuit de vijf elementen van de traditionele Chinese geneeswijzen. Het zal een combinatie zijn van sportmassagetechnieken, Ayurvedische- en Thaise methoden.

Ik hou ervan om veel fysiek contact te maken. Body to body is een mooie manier om lichamelijk te zijn. Ik mag graag op of even tegen iemand aan liggen.
Als er een hulpvraag of een blokkade is, op welk gebied dan ook, lichamelijk en of geestelijk, kunnen we hier zeker ook mee aan de slag. Ook voor de meer ontspannende sensueel getinte massage kun je bij mij terecht. Al zal ik het niet nalaten te proberen diepe verbinding te maken en een unieke ervaring te creëren. Ik hou van diepgang en vervloeien.
Een hoogtepunt (handmatig) vind ik altijd weer inspirerend. Liefst op de meer tantrische manier, maar op zijn minst veel intenser dan je gewend bent. Het hangt helemaal  af van waar jij voor openstaat. Het is jouw feestje, hou wel rekening met mijn grenzen.
Als je omgedraaid bent en op je rug ligt, ga ik kijken hoe je ademt. Zijn je kaken ontspannen en kun je echt contact met je geslachtsorganen maken. Technieken uit de Tao of Love uit het oude China zet ik in om jouw seksuele energie in beweging te krijgen. Opwinding op een dieper niveau dan dat jij gewend bent. Ik raak je hele lichaam aan.
Een tantrisch hoogtepunt is een heftig orgasme zonder ejaculatie. Maar ook een ‘normaal’ orgasme zal waarschijnlijk dieper en intenser zijn dan normaal. We gaan kijken wat bij jou past. Misschien kom je wel te snel klaar naar je zin, ook dat valt te leren. Mijn specialiteit is erectiestoornissen waar mogelijk verhelpen.
Ik geef je adviezen en huiswerkoefeningen mee voor thuis. Evenals tips voor je relatie als je die hebt.
Ik werk beslist niet zweverig. Alles wat ik zeg of doe kan ik min of meer wetenschappelijk onderbouwen. Op seksueel gebied is voor mij niets onbespreekbaar. Zolang het geen strafbare zaken zijn, kijk ik echt nergens van op. Ik denk graag mee als je ergens in vastloopt of er meer over wil weten.

Shakti en ShivaIn overleg kun je mij ook masseren, maar niet de intieme delen en ook niet mijn tepels. Ik geef graag aanwijzingen zodat je er echt wat van kunt leren. Tijdens de massage mag je mij gerust aanraken, Vraag dat wel eerst even s.v.p. Ook hier geldt weer, niet de intieme delen. Borsten zacht aanraken is prima, maar niet mijn tepels. Ik ben op jou gericht en niet op mijzelf. Op dat gebied kan ik nu eenmaal niet twee dingen tegelijk doen. Ik vind mijn werk fantastisch, dat wil ik ook graag zo houden. Ik ben heel open over mijn eigen seksualiteit en ik beantwoord met alle plezier al je vragen.

In de loop der tijden ben ik erachter gekomen dat ik een unieke visie op tantra heb. Nuchter, doeltreffend, een vleugje spiritualiteit, praktische oefeningen en snel resultaat. Ik heb geen issues op seksueel gebied. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat regelmatig een orgasme beleven (lees minimaal vier keer per week) zeer belangrijk is voor je gezondheid. Alleen al om je prostaat gezond te houden. Er zijn echter meer manieren dan je misschien tot nu toe weet. Mensen iets nieuws leren vind ik geweldig.

Respecteer alsjeblieft mijn grenzen. Ik doe geen Frans of intiem en vind het ook niet prettig als daar steeds om gevraagd wordt. Nee is nee

 

Share Button