Sauna/massage avond

Datum/Tijd
zaterdag 7 april 2018
18:00 - 23:00


Ongeveer één keer per maand organiseren wij een tantrische sauna-massage avond. Een warme, sensuele avond met rustige relaxte loungemuziek, heerlijke geuren en intense belevingen. In een relaxte omgeving elkaar masseren, anderen ontmoeten, ontspannen in de sauna en hottub. In de gezellige praktijkruimte is voldoende plek om met zijn tweeën of met meerderen te genieten van een tantrische massage. Warme olie en allerlei massageattributen zijn aanwezig.Sauna
Er is geen programma, wij begeleiden het proces en staan garant voor een veilige setting, waarin mensen hun grenzen kunnen onderzoeken. Erotische/tantrisch getinte massage is prima wat ons betreft.

Deze avond is voor (gelegenheids)stellen met een open mind. Of voor stellen die in een veilige setting hun horizon wat willen gaan verbreden.

We beginnen om 18.00 met een lekker drankje en een korte kennismaking waarbij we kort kijken waar ieders behoefte/grens ligt. In de loop van de avond serveren we wat warme en koude gerechten. De avond eindigt rond 23.00.
Handdoeken, badjas en slippers dienen zelf meegebracht te worden.

Het doel van deze avond is om in een respectvolle, veilige setting te leren om op ontspannen wijze te kunnen genieten van massage, sauna en van elkaar en te leren om beter in balans te komen met liefde en seksualiteit. Je werkt met je eigen partner, maar kan ook je wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld een vier-handenmassagemomentje, waar andere stellen wel of niet op in kunnen gaan. Jan en ik sturen bij waar nodig en waken ervoor zodat niemand over zijn of haar grenzen gaat. Natuurlijk willen we ook vragen beantwoorden en af en toe wat voordoen, maar we bieden geen erotische diensten aan. We begeleiden deze avond, maar maken er geen deel vanuit.

Kosten: zie prijslijst.

Heerlijke massages

Vier- handen massage

 


Posted in Agenda