Afspraken maken

Massage afspraak maken

Ik masseer van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 22:00 (eindtijd) uur.
Voor het maken van een afspraak (liefst meerdere dagen van te voren) of voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen. Doe wel je nummerweergave aan, zonder telefoonnummer ga ik geen afspraak met je maken!
Bellen kan van maandag t/m zaterdag van 09:00 t/m 21:00 uur op 06-27163752. Of je stuurt een mail naar info@purenature.nl. Zondag is onze rustdag.

Telefonisch ben ik het beste te bereiken tussen 09:00 en 10:00 uur. Later kun je het ook proberen maar kan ik niet altijd opnemen.
Als ik aan het masseren ben, kan ik de telefoon niet opnemen. Het kan ook zijn dat een van mijn partners de telefoon opneemt.
Ik beantwoord regelmatig mijn mail. Soms lukt dit niet elke dag. Mijn mails houdt ik vrij kort, maar ik reageer altijd. Ik ben geen computermens, ik houd meer van live contact.
Je kan altijd een boodschap achterlaten op mijn voice-mail. Of je kunt een mail sturen.
Op sms’jes en appjes reageer ik in principe niet.

I speak and write English and German very well and a little bit of French.

Telefoon: +31(0)6-27163752 (s.v.p. bellen met nummerherkenning aan!)
Mail naar: info@purenature.nl

Hoe gaat het in zijn werk

Oorschelp met wierrook
Oorschelp met wierrook

Je belt of mailt voor een massage afspraak. Door ervaring wijs geworden heb ik de keus moeten maken om in principe alleen op te nemen als je met nummerherkenning belt. In verband met de kwaliteit van de massages en de energie die ze kosten, geef ik hooguit vijf massages per dag. Het beste kunt je dus op tijd een afspraak maken.

Wanneer je bij mij komt, zal ik of mogelijk iemand anders je vriendelijk binnenlaten. Je krijgt daarna iets naar wens te drinken; er is altijd verse koffie!
Hierna neem ik je mee naar mijn massagepraktijk op de eerste verdieping. Zowel vooraf als achteraf kunt je je opfrissen. Boven heb ik een wastafel en beneden is de douche. Het mooiste is als je je van te voren thuis opfrist. Dan blijft er meer tijd voor de massage over.
Wij wonen in een rustige, leuke volksbuurt niet ver van het centrum van Heerde. Er is absoluut voldoende privacy. Parkeren kan in de gehele straat.

De behandelingen zijn gebaseerd op een holistische, complementaire, integrale aanpak. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik problemen rond het bewegingsapparaat altijd meenemen. Mijn TCM achtergrond geeft extra mogelijkheden om alles met elkaar in verbinding te brengen en vanuit de vijf-elementen verheldering te creëren. Daarnaast geef ik ook een stukje coaching, counseling en lifestyle begeleiding. Voeding en lichaamsbeweging zijn belangrijke aandachtspunten.
Ontspanning is het hoofdthema en ik stem de massage geheel af jou. Het betreft dus nooit een standaardprogramma.

Jan en ikzelf staan garant voor discretie, oprechtheid, verbinding vanuit ons hart. Vragen, ook na afloop, beantwoorden we graag.

Mijn behandelingen vinden plaats in een enigszins oosters ingerichte, warme, zonnige, gezellige en sfeervolle ruimte. De massage vindt plaats op een comfortabele, grote, brede, verwarmde en stevige massagetafel met een speciale verwarmende infraroodlamp boven de tafel. Ik heb de keus uit vele soorten schitterende muziek, van stimulerend tot uiterst ontspannend. Aromatische oliën en natuurlijke wierook geven nog een extra dimensie aan het geheel.

Eenzaamheid is de afwezigheid van de ander
Alleen zijn is de aanwezigheid van jezelf

Osho

Share Button