Afspraken maken

Ik masseer van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 22:00 (eindtijd) uur.

In verband met de kwaliteit van de massages en de energie die ze kosten, geef ik hooguit vijf massages per dag. Het beste kunt je dus op tijd een afspraak maken. Vaak zit ik al een paar dagen volgeboekt.

Voor het maken van een afspraak kan je telefonisch contact opnemen of je kan mij een mailtje sturen.

Oorschelp met wierrook
Oorschelp met wierrook

Telefonisch
Mijn telefoonnummer is: 06 – 27 163 752
Bellen kan van maandag t/m zaterdag van 09:00 t/m 21:00 uur. Ik ben het beste te bereiken tussen 09:00 en 10:00 uur, op andere tijden neem ik of één van mijn partners meestal de telefoon op. Het kan ook zijn dat je mijn voice-mail krijgt omdat ik dan bijvoorbeeld aan het masseren ben. Je kan altijd een boodschap achterlaten. Ik zal je zo snel mogelijk terugbellen. Hang s.v.p. niet op als één van mijn partners de telefoon opneemt. Zij kunnen ook afspraken maken of je vragen beantwoorden.

Door ervaring wijs geworden heb ik de keus moeten maken om in principe alleen op te nemen als je met nummerherkenning belt, dus doe wel je nummerweergave aan. Zonder telefoonnummer ga ik geen afspraak met je maken en neem ik ook niet op.

Per mail
Mijn mail-adres is: info@purenature.nl.
Ik beantwoord regelmatig mijn mail. Vaak nog dezelfde dag. Soms duurt het wat langer, maar ik reageer altijd. Mijn mails houd ik vrij kort. Ik ben geen computermens, ik houd meer van live contact.

Op sms’jes en appjes reageer ik liever niet.

I speak and write English and German very well and a little bit of French.
International calls through: +31 6 27 163 752 (only with caller ID)